Contact per E-mail heeft onze voorkeur - Fractal Productions

Fractal Productions
Menu
Ga naar de inhoud

Contact per E-mail heeft onze voorkeur

Stichting Fractal Productions heeft er alles aan gedaan om uw gegevens op de juiste wijze te bewaren. Rechts op deze pagina staat het pravacybeleid van Stichting Fractal Productions. Download deze regelmatig omdat dit beleid aan wijzigingen onderhevig is.

Tip


Fractal Productions is de hoofdredactie van Vechtse Internet Krant, kortweg VIK. Vragen voor- en betreffende Vechtse Internet Krant worden door de Fractal Productions beantwoord.

Tip


Om uw vraag beter te formuleren kunt u een bestand meesturen.
Postadres:
Fractal Productions
MH Trompstraat 10
3601 HT  Maarssen
TEL. GSM: 06 52 447 136
Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk. Bron: Wikipedia
©2010-2021 FP
Fractal Productions -  Stichtse Vecht, Maarssen
Terug naar de inhoud