Wie is Studio62 - Fractal Productions

Wie is Studio62

Nadat ik in 2008 verhuisde van Rotterdam naar Maarssen heb ik mij aangemeld als vrijwilliger bij de lokale RTV-Maarssen wat dus na de herindeling RTV-Stichtse Vecht is geworden. Behalve het studiowerk zoals de live programma’s “zomaar een zondag”, de “muziekavond op woensdag” en het buitenmuziek evenement “Koetstock” in Kockengen gingen we ook op pad met de camera voor reportages met daarbij de onlosmakende interviews met iedereen en allemaal.
Regiekamer in een caravan
Op de achtergrond de regiekamer in de caravan
Na verloop van tijd ben ik als cameraman/editor/regisseur voor mijzelf begonnen. Ik had een stichting opgericht met de naam “Stichting Fractal Productions” met daarbij het internet televisiekanaal “ITV-De Vechtstreek”. Ik heb in die tijd meer als 350 reportages gemaakt over alles en nog wat en hier en daar wat -betaalde- opdrachten gedaan. Dit hebben we afgesloten na onze verhuizing naar de gemeente Midden-Drenthe in 2022. Wat nog steeds is gebleven, dat ik journalist ben en zal blijven. Als het kan zal ik zeker ook de politiek verslaan met komende verkiezingen en andere punten die een grotere aandacht verdienen dan alleen de krant(en)

En vast panel met daarbij gasten
Op bezoek bij Ultrasonic
Sponsor bij Maarssen On Ice
Prachtige presentatiedesk met logo
Hier in de gemeente Midden-Drenthe hebben we de stichting vaarwel gezegd en is de website Fractal Productions overgebleven. Aan Fractal Productions hebben we een nieuw internettelevisie station vastgekoppeld met de naam ITV-Studio62.

Goud van Oud
Klaar voor de opnames op MS-De Tijd
Zelfs op vakantie een reportage maken
Ik doe alles vrijwillig en zijn er -in principe- geen kosten aan verbonden voor het maken van een reportage met alles erop en eraan. Wie komen er in aanmerking voor een reportage. Dat is vrij eenvoudig… iedere vereniging of vrijwilligersorganisatie in de gemeente Midden-Drenthe komen in aanmerking voor een reportage. Voor een reportage op koningsdag kunnen we maar op een plaats tegelijk zijn.
Sinterklaasintocht in Smilde 2022
In gesprek met Locoburgemeester Jan Schipper
In gesprek met twee Pieterbaasjes
Met de sint en Loco-burgemeester op podium...