Contact per E-mail heeft onze voorkeur - Stichting Fractal Productions

Ga naar de inhoud

Contact per E-mail heeft onze voorkeur

Algemeen
Heeft u een verzoek voor het maken van een reportage door ITV-De Vechtstreek dan is dat mogelijk. Wij verzoeken u wel dit aan te vragen bij ons in verband met AVG. U kunt hier ook een promotiefilmpje aanvragen.Voor het aanmelden van Maatschappelijke Stage, KLIK HIER om verder te gaan.
Privacybeleid van Fractal Productions. Wij adviseren u deze te lezen, regelmatig controleren op wijzigingen en te DOWNLOADEN als u ons een e-mail stuurt.
Postadres:
Stichting Fractal Productions
MH Trompstraat 10 1e Etage
3601 HT  Maarssen


TEL. GSM: 06 52 447 136

Belt u met een onherkenbaar telefoonnummer dan betekend dat dat u uw erg gesteld bent op uw privacy. Natuurlijk respecteren wij uw privacy en zullen we de telefoon dan ook niet aannemen en u te woord staan. stuur ons dan toch maar een e-mail met het contactformulier links op deze pagina. Telefoongesprekken kunnen worden opgenomen voor onder ander trainingsdoeleinden.


Wij verzoeken u dringend om gebruik te maken van het E-mail invulformulier met als reden dat wij (te) veel SPAM berichten ontvangen.


Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.
Bron: Wikipedia

©2018 SFP
Ten gevolgen van de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dien je de onderstaande vraag eerst te beantwoorden. Ben je jonger dan 16 jaar dan zijn je ouders verplicht om mee te kijken bij het invullen van het onderstaande e-formulier en toestemming te geven voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Ben je 16 jaar of ouder dan mag je zelf dit formulier invullen.

Ja
Nee

M.H. Trompstraat 10 1e Et.
3601 HT  Maarssen
Terug naar de inhoud