Contact - Fractal Productions

Ga naar de inhoud

Contact

Privacy
Fractal Productions heeft er alles aan gedaan om uw gegevens op de juiste wijze te bewaren indien dat nodig mocht zijn. De door u gegeven persoonsgegevens blijven bewaard met de duur van de  wettelijke richtlijnen Algemene Verordering Persoonsgegevens (AVP). Op uw verzoek kunnen deze gegevens worden verwijdert. Stuur daarvoor een aparte e-mail.

Wilt u liever direct met ons mailen, dat kan ook op de volgende e-mailadressen:


Instelling is een verzamelnaam voor vereniging, Stichting, clubs en noem maar opVul hier onder de plaats in binnen de gemeente Midden-Drenthe waar waar het evenement plaats zal vinden..

Tip1) Voor het aanvragen van een reportage van een evenement dient u tenminste 16 jaar of ouder te zijn.
2) Helaas filmen wij geen trouwpartijen, begrafenissen of verjaardagen;
3) Het maken van reclamefilmpjes en  propagandafilmpjes, al dan niet voor politieke partijen, produceren wij niet daar zijn andere bedrijven voor die hun boterham mee verdienen;
4) Voor het maken van een reportage komen wij graag bij u langs of dat u bij ons in de studio uw verhaal doet... alles is mogelijk;
5) Alle reportages zijn gratis, echter voor de te maken kosten zoals toegangsvergoeding, entreegeld of parkeergeld zullen wij u verzoeken deze kosten vooraf contant aan ons te voldoen.

Tip
This website is powered by Fractal Productions ©FP2023
Terug naar de inhoud