Contact per E-mail heeft onze voorkeur - Stichting Fractal Productions

Ga naar de inhoud

Contact per E-mail heeft onze voorkeur

Postadres:
Stichting Fractal Productions
MH Trompstraat 10 2e Etage

3601 HT  Maarssen


TEL. GSM: 06 52 447 136


Wij verzoeken u dringend om gebruik te maken van het E-mail invulformulier met als reden dat wij (te) veel SPAM berichten ontvangen.


Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.
Bron: Wikipedia


Tip

Fractal Productions is de hoofdproducent van ITV-De Vechtstreek en vragen voor- en betreffende ITV-De Vechtstreek worden door de producent beantwoord.

©2018 SFP
M.H. Trompstraat 10 1e Et.
3601 HT  Maarssen
Terug naar de inhoud